Придружете ни се на Facebook

Ве молам почекајте 7 секунди...!!!                     прескокни

Авто школа ЗЕБРА

  • Обука на возачи за "АМ" и "Б" категорија

  • Избор од 4 возила

  • Општина Битола


АВТО ШКОЛА "ЗЕБРА"

 

ОБУКА ЗА: "АM" и "Б" КАТЕГОРИЈА!

 

Добредојдовте на веб презентацијата на авто школа Зебра,

Нашиот труд се вреднува со најдобри оценки повеќе од 15 години, а еланот со кој работиме и искуството кое го поседуваме прави да се развиваме и понатаму и да бидеме најдобри. 

Нашата школа ќе Ви ги обезбеди сите можности и комфорт да се возите и да научите да се возите во безбедни и квалитетни возила, со константно внимание и совети од нашите инструктори.

Во понудата на нашата авто школа се наоѓа и КОНДИЦИОНО ВОЗЕЊЕ

Обука за сите оние кои веќе поседуваат возачка дозвола, а не биле во можност да возат или за оние кои само сакаат да се подсетат на правилата за возење.

Нашата авто школа Ви организира и закажува лекарски преглед!

 

Авто школа Зебра Ви нуди и Видео снимки за обука од "АМ" и "Б" категорија.

Fiat PandaВи пожелуваме заедно со нас, лесно и едноставно да станете добар возач!Направете проверка на Вашето знаење:

1. Симулација на системот за електронско полагање на писмениот дел од возачкиот испит на: македонски и shqiptar јазик.

2. Тестови за теоретскиот дел од полагањето за возачки испит на страната на МВР на: македонски и shqiptar јазик.
Превземете: македонски македонски shqiptar shqiptar

3. Тестови за теоретскиот дел од полагањето за возачки испит СО ТОЧНИ ОДГОВОРИ на страната на МВР на: македонски и shqiptar јазик.
Превземете: македонски македонски shqiptar shqiptar

Тестови за теоретскиот дел од полагањето за возачки испит СО ТОЧНИ ОДГОВОРИ за самостојно проверување (АШ ЗЕБРА):.
Превземете: македонски македонски

4. Превземање на апликацијата "@-Ispiti" за Android и IPhone преку системот за електронско полагање на писмениот дел од возачкиот испит.

5. Прирачник за полагање на тестови од возачкиот испит (од 21.12.2012):
За новиот Прирачник прочитајте повеќе на страната на МВР!
Превземете: Прирачник за полагање на тестови (од 21.12.2012) Прирачник за полагање на тестови од возачкиот испит.

6. Сообраќајни знаци,опрема и сигнализација на патот (од 09.04.2010):
Знаци за опасност - Табела 1 Знаци за опасност - Табела 1.
Знаци за изречни наредби - Табела 3 Знаци за изречни наредби - Табела 3.
Знаци за изречни наредби - Табела 4 Знаци за изречни наредби - Табела 4.
Знаци за известување - Табела 5 Знаци за известување - Табела 5.
Знаци за известување - Табела 6 Знаци за известување - Табела 6.
Знаци за известување - Табела 7 Знаци за известување - Табела 7.
Светлосни Знаци - Табела 9 Светлосни Знаци - Табела 9.

7. Литература од Републички совет за безбедност на сообраќајот на патиштата:
Основи на сообраќајната култура Основи на сообраќајната култура.
Култура и етика во сообраќајот Култура и етика во сообраќајот.

8. Правилник:
Правилник за начинот на спроведување на возачките испити (изменување и дополнување) Правилник за начинот на спроведување на возачките испити (изменување и дополнување) 27.07.2016 г.
Правилник за начинот на работа на автошколите наставниот план и програма за обука (изменување и дополнување) Правилник за начинот на работа на автошколите наставниот план
и програма за обука (изменување и дополнување) 09.03.2017 г.

Прашања за контролори (моторни возила) Прашања за контролори (моторни возила).

Закони за безбедност на сообраќајот на патиштата:

pdf документ ЗБСП 30.09.2015 pdf документ ЗБСП 20.12.2010 pdf документ ЗБСП 30.12.2009 pdf документ ЗБСП 22.05.2009 pdf документ ЗБСП 04.08.2008
 
pdf документ ЗБСП 14.07.2008 pdf документ ЗБСП 12.12.2007 pdf документ ЗБСП 24.08.2007 pdf документ ЗБСП 03.05.2007 pdf документ ЗБСП 19.02.2007ПРАТЕТЕ НЕ НА:

facebook zebra twitter AvtoSkolaZebra

   

Bookmark and Share